friday link love.

link love9
i dag står eg på stolen og veivar helga inn! for denne veka har eg fått unnagjort mykje slitsomt, både privat og på jobben og no har eg våren i hjartet. sola kjem endeleg inn på soverommet om morgonen, eg har levert rekneskapet før tiden og har fått verdens beste idé til neste år. ein må jo berre elska slike veker! som alle andre veker har eg brukt all våken tid på internett, og resultatet er seks små godbitar til dykk:

 • mi finaste mariell har launcha sitt nye prosjekt, wessel, der ho har fotografert og intervjua kreative folk i london.
 • har kjøpt inn ein masse bananer som skal få bli brunprikka og søte før eg lagar bananbrød av dei. skal bruka denne oppskrifta. det er den einaste planen for helga!
 • så ufattelig fint bryllup, vart inspirert og rørt og fekk tenka meg om når det kjem til kva som eigentleg er viktig i mitt eige bryllup: at me blir gift og at folk har det skikkelig gøy. (via miss moss)
 • artikkel som utforskar fysisk kontakt og kor viktig det er. både opplysande, overraskande og til og med litt trist. lov at de klemmer alle de kan i helga!
 • bon apetit meinar at me skal tenka nytt rundt pasta i 2015. you had me at pasta!
 • ei audrey horne-inspirert speleliste, her.

ha ei fabelaktig helg, alle saman!

 

 *translation:
today i am standing on my chair waving the weekend in! because this week i’ve done so many important things, both personal and in my business and i can feel spring in my heart. the sun is finally coming in through the bedroom window in the morning, i’ve handed in my receipts and done my bookkeeping on time and i have had the best idea ever. gotta love those weeks! like all other weeks i’ve spent every waking hour on the internet, and the result is six sweet links for you:

have a great weekend!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • me hadde nokre problem med å få godkjent vigselsplassen og har krangla med det offentlige meir enn det som er gøy. har vore så innmari trist og frustrerande. men denne veka tok me kontroll over heile greia og bestemte at me fekk gjera det beste ut av det. :)

 • Først: bloggen din er så fin og inspirerende!
  Men, den rosafargen du bruker på linker er så lys at jeg nesten ikke klarer å lese hva som står. Må konsentrere meg veldig, eller ta markøren over sånn at den blir svart/grå. Fint hvis du kanskje hadde gjort den litt mørkere, så den ikke forsvinner inn i bakgrunnen din :)

  • Jeg tenkte å kommentere det samme. Det er estetisk pent med den duse og romantiske rosatonen, men jeg har lurt på om du som designer har tenkt på/tatt stilling til universell utforming, eller i hvert fall god lesbarhet av tekstene dine?

 • Det var fine lenker, spesielt den om fysisk kontakt. Jeg har alltid hatt en tanke om at både barn og voksne må ha masse kos. Det er rom for mange blundere i oppdragelsen, tenker jeg, så lenge man husker på å kose ungene sine – så mye og ofte man kan!
  God helg!

 • Takk, Mariell! Kjente at jeg trengte hjernefyll med betydning til morgenkaffen en grå lørdagsmorgen.. Tenkte at du hadde noe interessant på en av listene dine :) Artikkelen om fysisk kontakt var akkurat hva jeg trengte!

 • I know this is old but thank you so much for feature on the wedding we shot above! Your blog is beautiful! I’m definitely going to follow you on instagram – your pics are amazing!