ren.

ren.

for meg som har ganske bra hud nesten uansett kva eg gjer (utanom om eg drikk mykje alkohol to dagar på rad eller har mykje stress i kroppen) så er det her med hudpleie litt kjedelig. eg ser jo nesten ingen resultat, så det einaste eg faktisk gjer for tiden er denne maska fra REN. den får huden til å prikka på ein deilig måte også luktar den veldig godt. den sit på i ti minutt også vaskar ein den av og akkurat da føler eg meg veldig fresh. om den har noko påvirkning anar eg ikkje, men eg held fram med å bruka den likevel fordi eg likar ritualet. hudpleie for sjela?

*translation:
since my skin is pretty good no matter what i do to it (unless i drink alcohol two days in a row or i’m stressed out) so skin care kind of bores me. i can’t really see results, so the only thing i do these days is this mask from REN. it makes my skin tingle in a lovely way and it smells really good. it stays on for ten minutes and then i wash it off and i feel very fresh. if it has any effect i don’t really know, but i keep using it because i like the ritual. skin care for the soul?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Eg også har stort sett bra hud, men eg merkar at den blir veldig tørr på vinterstid (som mange andre). Det einaste eg gjer er å vaske av meg sminke med 9 to 5 rensemelka frå Lush (som både rensar og fjernar make-up – genialt!), og så smøre meg med ein fuktighetskrem, og det fungerar kjempebra. Eg merkar at det er sååå viktig å fjerne sminke, alltid. Sjølv om ein er trøtt og sliten eller har vore ute, så øydelegg så mykje dersom ein ikkje gjer det.