friday link love.

link love8

god fredag, fint folk, og takk for ei fin veke i denne bloggen! eg skal fylla helga med besøk, tjukke tulipanar og egg på tusen vis. håpar de har det bra der de er. her er nokre skikkelig saftige linkar: 

*translation:
happy friday to you all! thanks for another nice week in this blog. i’m going to fill my weekend with fat tulips, visitors and eggs all ways. i hope your weekend will be great! here are some juicy links:

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • hei, mariell! de siste ukene har jeg ikke lest blogger i det heile tatt, vært på ferie, og heller lest diverse “dameblader”. har blitt ganske sprø av alt det de formidler, og jeg ville bare si at det har nok en gang fått meg til å innse hvor fantastisk godt du lykkes i å ha en blogg fri for kjøpepress og slankepress alt som kan tenkes av usunne idealer som vi ellers blir fôra med fra alle kanter. det er en fryd å lese igjennom side på side av bloggen din og finne så mye smart, vakkert og inspirerende. det skinner igjennom at du er tøff og jobber hardt for å gjøre ting på din måte, og det fortjener du utrolig mye respekt for.

  • Hurra for fredag og denne unike bloggen! 100% einig i det M sa. Imponerande at denne bloggen er så bra og fin og ekte :) Goood helg!

  • Eg gledar meg til neste podcast! Har lese bloggen din fast i årevis, men har vel omtrent aldri kommentert før. Utrulig kjekt å få høyre stemma bak bloggen, det var nytt og forfriskande! God helg!

  • Hei!

    1) Leste kommentaren til M og er 100% enig.

    2) Jeg har laga meg liste på 10 dager der jeg prøver å ha små vaskeoppgaver hver dag. Nå er jeg på dag 5, og det går strålende. Oppgavene er så små og ukompliserte og det blir liksom ikke så fristende å utsette, og det ser råbra ut her siden jeg må gjøre litt hver dag og alt ikke bare kan hope seg opp til jeg har en full vaskedag og må gjøre alt samtidig.

    :)