i’m thinking of:

akkurat no tenkjer eg på:

friday.
det her.

nyc.
og det her.

summer.
og det her.

sat.
og det her.

sat.
og det her. så fine kjensler av desse bildene!

me har heldigvis besøk av søstra til jostein med mann og barn, og det er den perfekte unnskyldningen til å ta tidlig helg. så istadenfor å nerda framfor datamaskina skal eg gå og få ein eittåring til å le! ha ein super torsdag! ta helg tidlig om du kan!

*translation:
some things i’ve been thinking about. luckily, j’s sister is visiting with her husband and son, and it’s the perfect exuse to take an early weekend! so, instead of sitting in front of the computer i’m going to go make a one year old laugh! have a wonderful thursday, and take an early weekend if you can!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *