a wednesday morning.

wednesday morning.wednesday morning.wednesday morning.wednesday morning.wednesday morning.wednesday morning.wednesday morning.wednesday morning.

på onsdag var det tid for frukostklubb hos mariell (og ole, som óg var typisk frilansheime!). me reiste i veg med armane fulle av eplejuice og frukt til fruktsalat og mariell hadde laga bananbrød med bokhvete som var så godt med brunost og syltetøy. så sat me der og vibrerte av all kaffi og kiwi. så gjekk eg og jostein vidare mot filmframkallingsplassen min for å levera ein masse film (spennandeeeeee) også til ace hotel for å drikka meir kaffe og jobba litt.

*translation:
on wednesday, we were invited to mariell’s (and ole, who was equally freelance and at home!). we arrived with arms full of fruit and apple juice, mariell had made a banana bread with buck wheat and offered us brown cheese (<3) and jam. we sat there vibrating with coffee and kiwi. then, j and i went to my film developing place (so excited!) and then to ace hotel to drink more coffee and work. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *