soppy love.

soppywashingup
i anledning valentinsdagen ville eg dela desse fine illustrasjonane philippa rice, som illustrerar nøyaktig (!) korleis det er å leva så tett på nokon. kanskje ikkje alle kjenner seg igjen her, men for oss som jobbar i samme leilighet og er ihop 24 timar i døgnet så følast dei som å bli gjennomskua på den varmaste måten ever. <3 via miss moss.

soppy-bread

soppy-tea

soppy-sleeping

soppy-pizza

soppy-readinginbed

sideofthebed

30_soppy1

vegetarian

30_soppy3

soppy

30_zombied

30_soppy2

teeth

bicuits

duvetball

*translation:
i LOVE these illustrations by philippa rice, the series is called soppy. it’s so very very very like my life with jostein. we both felt invaded by these illustrations because it felt like she was drawing us, but mostly just so infatuated by her honesty and style. via miss moss.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *