saturday.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.
laurdag hadde me ingen planar. først var det så herleg, så mykje latskap og eg laga frukost og óg oppskrift på verdens beste eggerøre (oppskrift kjem på fredag!). men så slo apatien over oss, og redsla for å kasta vekk ei helg. så me gjorde oss klare til å gå ut, jostein lagde fantastiske sandwichar som me åt på vegen, og ein eller annan stad fann me ut at me skulle gå på wallace collection, der me aldri hadde vore før. så det gjorde me! me smaug oss gjennom romma som var så vanvittig vakre, såg rembrandt og reynolds og fragonard og turner og ja. ei bra kunst-veke, forrige veke, altså. etterpå var me slitne i hjernene våre, så da gjekk me på kafé og delte ein kardemommebolle.

*translation:
on saturday, we had such a lazy morning. we had no plans, i made (and shot a recipe for) scrambled eggs. then, apathy struck us and we feared we were missing out on the weekend. so we got ready to go out, jostein made fantastic sandwiches that we ate on the way, and we found out we should go to the wallace collection where we’d never been before. we slipped through the rooms that were so beautiful, saw rembrandt and reynolds and fragonard and turner. a good art week, for sure. after, our brains were exhausted so we went to a café, had a cardamom bun and some coffee.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *