a day at tate.

tate.
forrige veke møtte me veera på tate britain for å sjå turner-utstillingen som har vore der no. det var verkeleg på tide at me fekk komt oss dit, og det skuffa ikkje. det var verkeleg heilt vanvittig å få gå gjennom dei permanente utstillingane, sjå hicks, singer sargent og millais og hackney, freud og bacon. og sjølvsagt sjå ophelia for første gong.

det finaste og absolutt sterkaste var å få sitta på ein benk på den altfor fulle turner-utstillingen og stirra på eit maleri i fem minutt. utan telefon, utan noko i øyrene, utan noko som helst anna stimuli enn berre å stirra det ihjel. etterpå var me litt møre i hjernene når me gjekk mot westminster og heim.

tate.tate.tate.tate.tate.tate.tate.tate.tate.tate.tate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *