how i edit my iphone photos

Untitled
no tenkte eg å visa korleis eg redigerer bilder med telefonen! oftast til instagram, men av og til tar eg jo óg bilder til bloggen med telefonen om det er meir praktisk (les: om eg er lat den dagen). eg brukar berre éin app til det, vsco cam. eg tar bildene først med kameraet på telefonen, og legg dei så inn i vsco-biblioteket.

UntitledUntitled
først legg eg på eit filter. mine favorittfilter er 5, E4, E8, HB1, LV1 og M4. om du klikkar på det aktive filteret, kan du bestemma styrke, eg har nesten alltid på halvparten eller maks 8.

UntitledUntitled
så stiller eg på lysstyrke, der har eg den nesten alltid opp éin eller to, og på saturation drar eg den ofte ned éin.

UntitledUntitled
og det er det! her er før og etter. klart for instagram!

*translation:
this is how i edit my iphone photos: i use the app vsco cam. usually i will use one of these filters: 5, E4, E8, HB1, LV1 and M4, at a strength of six to eight. i will usually up the exposure by one and down the saturation by one. and that’s really it! instagram ready!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *