friday photo shoot.

friday.
på fredag tok eg bilder i ein nydelig leilighet på sandaker, av ein ekstremt fin gravid person. det er så fantastisk når jobb ikkje følast som jobb, berre går så lett fordi ein har det gøy og forstår kvarandre. ho hadde teipa opp blomar for anledningen, og hadde ein så utrulig fin leilighet. når eg skulle gå fekk eg til og med med meg ein stikling av den fine planta under her, som eg skal frakta inn i london neste veke. kan eg ikkje berre for alltid ta bilder av gravide og forlova og folk som skal gifta seg?

friday.friday.friday.friday.

*translation:
on friday, i did a really fun photo shoot here in oslo, of a very lovely pregnant person. it’s so energizing when work doesn’t feel like work and time flies by because it’s so much fun! she’d put up flowers on the wall for the occasion, and the apartment was nothing short of wonderful. when i was leaving, she even gave me a division of that cool plant in the picture! i’m taking it to london next week. can’t i just always please photograph people having babies and getting engaged and getting married?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *