friday link love.

Untitled-1

denne veka har vore så annleis og fin. me er i oslo, barnevakt og jobb på dagen, sosial på kvelden, det er litt rart å få eit innsyn i korleis livet vårt hadde vore om me hadde budd her. håpar de har hatt fine veker óg! her kjem litt linkar til å få helga i gang.

 

*translation:
this week has been so different and lovely. we’re in oslo, watching kids and working in the daytime and being social at night. it’s odd, getting to see what our life would be like, if only a little, if we lived here. i hope your week has been great too! here are some links to start us off. • the guide to make a good gallery wall. • carrie’s food guide to lisbon. • homemade pasta. • supreme wedding photos. • hairdo diys. • chocolate meringues.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *