presents for christmas.

presents for christmas.
eg fekk så utrulig flotte ting til jul i år! det føles så bra å ha folk rundt seg som bryr seg så innmari om kva dei gir bort, tenkte å visa nokre av tinga eg fekk! det over her var jo heilt klart det finaste. som kom i ein veldig hemmeleg boks frå jenny packham.

presents for christmas.
og under lokket fantest det sølvpapir.

presents for christmas.
og bak sølvpapiret, ein pose med gull!

presents for christmas.presents for christmas.presents for christmas.
kan egentlig framleis ikkje tru det, at eg skal få ha på meg denne i bryllupet. <3

presents for christmas.
av mamma og pappa fekk eg blant anna denne. som eg har lengta sånn etter.

presents for christmas.presents for christmas.
og eg fekk to lysholdarar frå iittala, av mi eiga søster og av jostein sin bror. no har me fire, altså full adventsstake til neste år! eg fekk mitt første duftlys, egentlig meir som ein takk enn ein julegåve men eg opna den jo julaftan! den luktar forsiktig og godt, gler meg til å tenna på det. og av ein av mine favorittpersonar fekk eg desse englane som ho hadde laga sjølv.

*translation:
these are some of my presents i got this christmas. the most beautiful wedding headpiece from jenny peckham, my perfume from my parents and candle holders and a scented candle (that i actually really like the smell of!). the little cotton angels were a gift from a friend of our family, she made them herself.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *