hogga tre.

UntitledUntitledUntitledUntitled

i dag kom pappa og veslesøster og henta meg heim til jul. me tok på oss støvlar og køyrte opp i fjellsida, vada rundt i knehøg snø og fekk så mykje snø i hovudet. så valgte me ei edelgran og eg saga den ned, stammen var frosen og klar for å bli med heim, og etterpå var eg så sjukt sliten i armane.

no høyrer eg på chet baker på vinyl, skriv lister over sånt som må gjerast og knyter ihop dette arbeidet eg har att før eg kan ta heilt fri.

 

*translation:
today, we chopped down our tree! we waded in knee deep snow and picked the perfect one that i then sawed down. it was super frozen and ready to come home with us. right now, i’m listening to chet baker, writing lists of things to do and wrapping up some work before i can start my holidays completely.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *