ei speleliste for deg som skriv.

desk.

eg jobbar jo heimefra, på soverommet, og uheldigvis er det gigantiske vindauget vårt vendt ut mot ein barneskule. så heile dagen lang er det lyd derifrå, høg lyd av ungar som spring og skrik og ler. egentlig er det jo berre fint, men sjølvsagt ganske forstyrrande når ein prøver å skriva. derfor er det viktig å ha ei bra speleliste! for meg er ei bra speleliste ei som er rolig og dramatisk, og som ikkje har ord. for eg blir så forvirra av å prøva å skriva og høyra ord samtidig. her er mi skrive-speleliste, til alle som vil ha ho:

skriva utan ord.

 

*translation:
i work from home, in the bedroom, and my window directly faces an elementary school. so it’s pretty important to me that i have a great playlist to listen to when i work. it has to be calm but dramatic, and it can’t have words, because it makes me confused to listen and write words at the same time. so this is my writing playlist: writing without words.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *