new york, chapter two.

new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.new york.

tysdag og onsdag i new york var så himla prega av jetlag, men me rakk å gjera fine ting likevel: shoppa vintage, gå på kino, eta middag med janne og jørgen, kjøpa bøker og sjå på brudekjolar med janne. så utrulig fint å ha andre venner som skal gifta seg óg! veldig rart og så utrulig fint å sjå janne i brudekjole. <3

*translation:
tuesday and wednesday in new york were mostly a blur due to jetlag, but we did manage to do some really lovely things: vintage shopping, we went to the movies, had dinner with janne and jørgen, bought books and went with janne to try on wedding dresses. so nice to have other friends who are getting married too! so strange and so so lovely to see janne in a wedding dress. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *