10 years. a decade.

saturday.top of the morning! asking permission to sleep late!L O V E . hope your saturdays are awesome too!18.stripes.paris.3 years.saturday.

i dag har du vore min i 10 år. det er så store tal at ein skriv dei med tal og ikkje bokstavar. det er 10 år sidan du sa “er me ihop no?” og eg sa “eg trur det”, midt i natta og over telefonen. det er så uforståeleg lenge sidan, eonar av tid men saman med deg har det føltest som ein augneblink. eg er så forbausa over og takksam for dei bittesmå fjorten år gamle personane me var som var smarte nok til å forstå at dette var viktig, som la alt dei hadde på å få det til. på vårt neste jubileum kjem me til å vera gifte gamle folk, men i dag skal me kyssa på gatehjørne, eta frukost ute, gå på loppis og bestilla ei flaske musserande til middag. <3

*translation:
today we are celebrating our 10 year anniversary. a number so big it’s written in numbers not letters. we’ll celebrate by making out at streetcorners and ordering bubbles for dinner. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *