walk to work.

...

den siste tida har eg og jostein prøvd ut noko nytt: å gå til jobben. sjølv om me jobbar heime. me går gjennom parkar og tek kanskje ein pause på ein benk, og er ilag i tre kvarter eller så, medan det er lyst og friskt ute. me planlegg dagen og luftar ting som kanskje ellers ville ha distrahert oss i arbeidet. så går me innatt, kokar te og jobbar i kvart sitt rom.

*translation:
lately, jostein and i have been trying out something new: walking to work. even though we work at home. we walk through parks and maybe sit down on a bench, and spend time together for 45 minutes or so, while it’s still light and fresh outside. we plan our day and talk about things that might have taken energy from our work the rest of the day. then we go back inside. make tea and work in each our own rooms.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Høres veldig lurt ut! Jeg tenker ofte på at jeg burde starte dagen med å gå en tur. Kanskje jeg skal sette meg det som novembermål? :)

  • Utrolig fint! Jeg starter hver ‘arbeidsdag’ med å gå til biblioteket eller universitetet, men tror jammen jeg vil begynne å starte fridager med en gåtur også. Noe av det beste som er, og spesielt viktig nå når vi ikke har sollys så veldig lenge lengre.

  • Hei!
    Bor også i London. Etter endt studietid og med dyrere oystercard og litt arbeidsløs er målet mitt å gå mye mer. Nå har jeg praksis 20 minutter fra der jeg bor, og jeg elsker å starte dagen på den måten mens jeg hører på norske podcaster :) nå har jeg begynt å bli raskere å gå sånn at jeg tar meg en ekstra rundte i nabolaget til kontoret sånn at jeg slipper å sitte lengre inne ;)

  • så fint og smart! jeg har lagt en lignende plan som jeg selv synes er veldig lur nå i den litt rolige frilanshøsten: begynne dagen med å gå tur til med et nytt (eller gammelt) album på øra hver dag! så får jeg både kledd på meg, pusta, rørt på kroppen, opplevd noe fint, og forsåvidt jobba (som musiker kan man vel kalle det research) før dagen er blitt gammel. det gjenstår å sette det ut i livet da. men planen er klar.