blog entries i’ve liked this week.

hej
hallo, fredagsfolk! håpar de har fantastiske planar for helga. mine er blanda mellom praktiske (levera sykkel på reparasjon, leita etter pult), paniske for at eg skal reisa fra london att neste veke (gå på utstilling, eta burger) og berre vanlig-koselege (sjå film, eta popcorn). her er nokre blogginnlegg eg har lest i det siste! fordi at fredag uansett ikkje er den mest konsentrerte dagen på kontoret.


mina lengtar mot 70-talssnitt og tresko-haust.

Skjermbilde 2014-10-22 kl. 17.35.51
miss moss (min favorittblogg) deler linkar i ein ny serie som heiter mid week distraction. eg seier yes please!

jessica har fått seg grammofon, så sjukt fin og óg høgt på lista over mine ønske for heimen. pluss: ho har kjøpt den finaste planta ever.

regina har delt opp monsteraen sin i tre istadenfor ein, det planlegg eg óg å gjera i helga!


elsa skreiv SØTASTE innlegget fra hund til hund. pluss kakeoppskrift som eg vil laga.


linda lomelino har tatt dei mest utrulige bildene på island.


sandra tipsar om filmen inbetweeners, som eg obsessa med traileren til og kjøpte, men aldri såg. får plukka den fram fra film-kofferten denne helga, heilt enkelt!

321486-440x293
syns det var SÅ interessant å lesa hos cajsa om mole man, som budde i aust-london og gravde tunnellar under huset sitt.


ale har vore i japan og teke nokon fantastiske bilder.

*translation:
some blog entries i’ve enjoyed lately. click the links!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Åå elsker denne typen innlegg!

  Har et spørsmål som er litt off-topic, haha: bestevenninen min (vi er seksten) har snart bursdag, og hun finner alltid så søte/kule og personlige gaver til meg, mens jeg selv føler gavene jeg gir henne ikke er så kreative (vet at det er tanken som teller, men..). i hvert fall, har du noen forslag til hva jeg kan gi henne/steder å lete? <3 <3

 • Hjelp!
  Jeg har akkurat formatert maccen min. Og før jeg gjorde det, gikk jeg igjennom bokmerkene mine og så et innlegg herifra om hjemmelagde julegaver (du hadde fått tips av leserne og samlet noen i et innlegg), også prøvde jeg å lagre alle bokmerkene, men nå er det borte og jeg klarer ikke finne innlegget igjen!

 • hei,
  lurte bare på om du som er litt mer london-erfaren enn meg hadde noen tips. jeg hater å sitte inn, spesielt når jeg vet jeg er så heldig å bo i en så fantastisk by som london, men det blir fort dyrt for en student å skulle gå ut å gjøre ting hele tiden. til og med når det ikke er noe spesielt som koster blir det jo ofte et par kopper kaffe etc. lurte på om du hadde tips til ting som var gratis (eller veldig billig) å gjøre? byvandring i seg selv er jo fantastisk, men nå begynner det jo å bli kaldere og blir slitsomt etter noen timer!
  takk for en fantastisk inspirerende blogg forresten :)

  • anbefalar museum som v&a og tate modern, der kan ein gratis vandra rundt og sjå og oppleva. men det er jo typ ingenting som er gratis i denne byen. men eg syns egentlig aldri det blir kaldt i london, så eg takkar meg til byvandring året rundt. :)