regnlista.

Untitled

dette regnet verkar å vera permanent. istadenfor å gå ut og få blaute sko, kanskje eg skulle: laga ei 2013-bok hos blurb. ta eit evig langt bad, så lenge at ein må spørja sambuarar om føde. koka chai fra botnen av. sjå heile sesongar av friends på meksikansk netflix. lesa den siste boka til tina åmodt. setta ein surdeig. kjøpa noko fint på etsy og venta ved postkassa til det sluttar å regna.

*translation:
this rain seems to be permanent, so instead of going out and getting my feet wet, maybe i should: make a 2013 book with blurb. take a neverending bath, so long i have to call for supplies. make chai from scratch. watch whole episodes of friends on mexican netflix. read a book. make sourdough. buy something lovely on etsy, and wait by the mailbox until the rain stops.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *