paris, day two.

paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.paris, day two.

på min andre dag i paris åt me frukost og var treige heime før det var på tide å ta med seg haleigh ut. me gjekk på le bon marché, der me handla gullpynt til håret. så gjekk me på kafé, åt kake til lunsj og drakk kirsebærte. og etterpå skildest me vegar med haleigh, me fortsatte mot tuileriane, mot teshopping også endelig mot heim, der me åt pizza på golvet og såg mange episodar med the office, som vanlig.

*translation:
third day in paris. a lot of slowness, at le bon marche, at a café, in the tuileries, tea shopping and pizza eating.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *