ingvild+askil.

100114-1480
for nokre veker sidan fekk eg vera med på ingvild og askil sin fine dag i bergen. dagen starta på grand terminus hotell, der suiten var så sjukt vakker, der ingvild gjorde seg klar og tok på seg sin heimelaga (!!) brudekjole. note to self: skaff sånn spegel til leiligheten. så var det vigsel på ervingen og middag og fest på urdihuset. min favorittbit av dagen: at eg foreslo at dei tjuvstarta på brudevalsen sidan det var så fint lys inne i urdihuset. det vart nokon av dei finaste bileta frå dagen. og at finaste lille iben vart i foto-humør på trappa, alltid viktig for meg å ta bilder av born av brudeparet.

100114-1479100114-1474ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.ingvild+askil.

*translation:
i photographed ingvild and askil’s wedding in bergen a couple of weeks ago, it was such a lovely day. the bride wore a self-made dress and the light in the hotel room suite was amazing. i’m so happy i get to do this crazy wonderful job.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *