åmot operagard.

åmot.

det er sjeldan i livet at ting berre passar, men sånn var det då eg tok bilder i bryllupet til tina og christine på åmot operagard i fjor. det var så vakkert der, folka var så utrulig profesjonelle og flinke og eg, som fotograf og nederst i rangstigen, følte meg så inderleg velkommen og tatt vare på. derfor passa det så perfekt då dei hadde funne ut at dei var interesserte i å hyra meg som fotograf, og eg hadde funne ut at eg var interessert i å gifta meg der. i sommar reiste me derfor dit for nokre dagar, både for å bli kjent men for å fotografera denne fantastiske gården til steinar og yngve, klø hunden bak øyret og føla oss så veldig varmt velkomne. vinen og maten var så god, været var fantastisk og sengene var himmelsk mjuke. det gir meg alle slags sommarfuglar i magen av å tenka på at det kjem til å sjå omtrent nøyaktig så vakkert ut når jostein og eg neste år blir rette ektefolk.

åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.åmot.

*translation:
this summer, we spent a couple of days at åmot operagard, where we will be getting married next year. i shot a wedding there last year and immidiately felt like this is where i wanted to say yes. our stay there was just so great, steinar and yngve took such great care of us, the food and drink was amazing, the weather was unbeatable and the bed so soft. it gives me all kinds of butterflies thinking about the fact that it will look very much the same when we become man and wife next year.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *