a saturday.

sat.sat.sat.sat.sat.sat.

det finst så mange dagar eg fotograferar. også, når eg etterpå ser over bildene får eg kjensla av at eg ikkje har nok bilder til å laga eit blogginnlegg. laurdag forrige veke var akkurat sånn, den var heilt full av hending men nesten ingen fotos. det var dagen då eg fekk møta murakami, gjekk på nordic bakery med antony, tok bussen gjennom vakre regents street, leita etter gulleyeliner, laga vegetarisk chili til middag og såg film med jostein i sofaen. bra laurdag altså, om enn lite fotografert.

*translation:
some days, i look over the pictures i’ve taken and i feel like the photos don’t add up to a full blog entry. last saturday was one of those days, it was so full of happenings but almost no photos. it was the day when i met murakami, went to nordic bakery with antony, took the bus through beautiful regents’ street, looked for a gold eyeliner, made vegetarian chili for dinner and watched a movie with j. a great saturday despite the lack of proof.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *