our three year celebration.

3 years.
på fredag feira eg og jostein våre tre år i london med frukost på wolseley, ein av mine favorittplassar. det er så vakkert der, og vanvittig god frukost.

3 years.
me drakk te lenge lenge, og snakka om london og om den travle hausten som ligg rett rundt hjørnet.

3 years.3 years.
han er så ekstra kjekk når han les i avisa.

3 years.3 years.3 years.
så fint er det på wolseley. så pakka me ihop og gjekk vidare mot jermyn street.

3 years.3 years.3 years.3 years.
så fint er det der. det finst mange butikkar for flotte menn der.

3 years.
jostein kjøpte ny sløyfe, såklart (ikkje den han har på).

3 years.3 years.3 years.3 years.
så gjekk me vidare mot pall mall, på vegen kikte me inn i stengte antikvitetsbutikkar og galleri og konkluderte med at alle som var på frukost på wolseley må ha sånne jobbar sidan dei kan sitta der på formiddagen.

3 years.3 years.3 years.
me satte oss ned på st. james’ square og kyssa og las litt.

3 years.3 years.
så gjekk me til ICA der me møtte veera, for å sjå utstillingen om tove jansson som var der. så fine bilder, men skuffande lite lokale igrunn.

3 years.3 years.3 years.
etterpå drakk me overfylte kaffikoppar i kaféen og snakka om sommaren og hausten og la middagsplanar.

3 years.
så gjekk me til whole foods ihop før veera måtte snu i døra (whole foods er som ein verden som syg deg inn og spyttar deg ut att veldig fattig) og sei adjø. jostein og eg hosta og harka oss mot toget heim og måtte innsjå at me var vortne sjuke. jostein med feber fekk legga seg og sova.

3 years.
medan eg jobba, drakk chai og åt rittersport og marcona-mandlar (så heilt sjukt sjukt gode). me åt enchiladas til fredagsmiddag også såg me typ 12 episodar suits før me sovna før midnatt, klare for den kjedeligaste sjukehelga nokonsinne.

*translation:
on friday, we celebrated our three years in london with breakfast at the wolseley, wandering around in jermyn street, going to ICA with veera to see the tove jansson exhibit and drink coffee. then we went to whole foods and home, where we collapsed, because apparently we had the flu! i drank chai and ate marcona almonds, my new crush, while j slept his fever off, then we had enchiladas and watched about 12 episodes of suits before we fell asleep before midnight, ready for one of the dullest weekends ever.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *