esra+trond.

esra+trond.
veka eg var i oslo var eg så heldig å få ta bilder i esra og trond sitt bryllup ikkje berre ein, men to dagar. sidan esra og eg har blitt venner det siste året var det eit spesielt fint bryllup å få ta del av. eg kom tidlig til bristol, der esra og søstra hennar hadde sove over, me høyrte på musikk og ooh’a medan eirik laga brudebuketten. det er nesten min favorittbit av dagen, timane før vigsla, når det finst så himla mykje energi og hjørner med stille og plutselege sug i magen. så vart dei mann og kone på tinghuset, før me gjekk vidare mot slottsparken for bilder også til kunstnernes hus for lunsj.

på festen hadde eg med meg jostein, han holdt objektiv, peika ut motiv og prata om vårt bryllup (<3). så fint at han fekk sjå korleis eg jobbar, denne bryllupsjobbingen er jo egentlig mi eiga boble. me snakka med så mange fine personar, åt god mat og klemte esra hardt før me reiste heim, med slitne hovud, verkande føtter og kameraet fullt av kjærleik.

esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.esra+trond.

*translation:
during my week in oslo, i shot esra and trond’s wedding that went over two days. seeing as how esra and i have become friends in the past year, it was extra special.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *