måndag.

Untitled

denne london-måndagen er så himla vanlig, litt som eit sjokk etter å ha hatt ferie så lenge at livet liksom skal vera vanlig igjen, plutseleg.  skulle ønska eg hadde back-to-school-pepp med nye sko og spisse blyantar. dagen starta med å rydda pulten min, eta eggerøre, drikka te og re opp senga så det ikkje skal bli for fristande å jobba derifrå heile dagen. no har eg eit berg med arbeid å ta meg til, og sånne dagar treng ein plan. for å peppa opp denne elles så veldig vanlige måndagen tenkte eg å: 1. eta fylte horn til lunsj. 2. slutta på jobb ein time før. 3. ta mange lesepausar. 4. reisa på utflukt. 5. kjøpa ei ny plante eller to, for å erstatta dei stakkarane som ikkje klarte seg i varmen.

kva gjer de på ein måndag som i dag?

*translation:
back-to-work-monday, and it kind of sucks. my plan to make it suck less goes like this: 1. eat savoury breads for lunch. 2. get off work an hour early. 3. take a lot of reading breaks. 4. go out. 5. buy a new plant or two, to replace the poor guys who didn’t make it in the heat. what are you guys up to?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • vet, det er en sånn rar følelse, den som erstatter ny sekk/nytt pennal. her er det bare å finne frem en gammel sekk og bruke store deler av studielånet på tunge bøker. på denne mandagen har jeg ordnet med bokskap og lesesalsplass, kjøpt bøker, og tatt fri fra midt på dagen for ikke å få helt hverdagssjokk. selv om jeg har jobbet i nesten hele sommer, så er det noe helt annet å gå tilbake til studiene. i kveld skal jeg kose meg med Londonguiden din og planlegge noen lyspunkt i høsten!

  • Eg sitt og jobbar, er inne i ein god jobbeflyt, og det er så deilig! Så tek eg små pauser innimellom, men ellers er det teikning, teikning, teikning. I kveld skal eg lese bøker i godstolen trur eg <3

  • hører på Laura Veirs, mens jeg planlegger det neste trekket i livet mitt. Oslo lyser litt sån gull-aktig i dag, så kanskje en tur ut hadde vært lurt? nyt dagen din, Mariell :)

  • åh, eg veit, det er hardt å byrja! men fylte horn og nye plantar var jo utruleg gode idéar. idag byrjar eg óg, men eg skal trena ryggen (så det går bra å jobba i tida som kjem), ha varm te i mummikoppen og ha på meg noko fint! også zahid ali på kvelden, då.

  • jeg har første dag på jobb etter ferien og jeg kjenner meg igjen i mandagsfølelsen du beskriver! spesielt fordi det er første -mandag- etter ferien, merker at jeg er preget av startsvansker. jeg har ryddet i journaler, printet og lagt til rette og forberedt meg på en travel høst. utenfor tordner det og jeg har syklet til jobb i dag uten jakke, så akkurat nå forbereder jeg meg mentalt på en våt sykkeltur hjem. god mandag videre til deg og jostein <3

  • våknet kl 8, brukte 4 timer på å våkne, stod opp sent og spiste det jeg hadde i kjøleskapet mens jeg så en episode av Brooklyn Nine Nine, lærte noe nytt, vandret til Darjani-markedet (en labyrint over et svært område ḿed alt mulig) for å finne den ene butikken som jeg fant med håndholdt blender, erget meg over at limet på sandalene jeg kjøpte ikke tålte noe særlig med vann, før jeg så til slutt sluntret tilbake til grønnsaksmarkedet for å kjøpe alt jeg trengte på de forskjellige butikkene – ruten ble diktert av hvor de respektive varene er billigst. sånn finner man ut av etter å ha vært her en liten stund. på veien må man sette av tid til å si hei til folk som hilser på deg fordi du er hvit og/eller turist. du sier noe sånt som: mambo vipi, poa, safi, asante, mzuri, og så videre. jeg liker det, for det meste.

  • kjekt å følgja deg innimellom! Har budd eit år i London i 80-81 så eg vil alltid vera litt anglofil. Berre ein kommentar til nynorsken som du er så flink til å bruka . Ein vaksen sogndøl og eg hadde ein liten prat for ein halvtime sidan i dag på Rema 1000 om å bevistt byrja å bruka ordet føremiddagsmat i staden for engelskordet lunsj. Kva tenkjer du om det?

  • Jeg er også tilbake i arbeid! Jobber hjemmefra og tar seriepauser og drikker store kopper med te, og så pynter jeg meg litt for meg selv, til tross for at jeg bare har vært inne hele dagen (det høljer ned i Oslo). I kveld skal jeg ut i støvler for å kjøpe nye blomster til stuebordet, og så skal jeg finne meg en ny bok å lese, ettersom jeg leste ut den forrige i går kveld. Sånne vanlige dager er fine, de også!

  • Oops! It seems that the rest of my sentence got lost! Anyway, watching japanese anime, browsing tumblr and reading my history of art books are my best relaxing hobbies

  • Har vært første dag tilbake i jobb for meg også. Jeg har prøvd å organisere og rydde i studio, og finne frem alle redskaper jeg trenger til den nye kolleksjonen. Jeg har tatt pauser innimellom for å tørke epler, fryse ned rips og laget en hønsesuppe fra bunnen av.