fredrik’s 24th birthday – the movie.

i midten av juli feira fredrik bursdagen sin, og det var som vanleg ein kjærleiksfestival med mat, vin og leikar i hagen til seint på natt til me sovna i haug og vakna få timar seinare av kaffelukta som pressa seg inn gjennom alle nøkkelhol. eg filma, óg som vanleg, og her er filmen! musikken er intro av m83. 

ps: den morsommaste leiken for i år leikte eg og frøy etter at alle andre hadde lagt seg, nemlig water war. absolutt å anbefala.

*translation:
in the middle of july, fredrik celebrated his birthday, and it was a love festival with food, wine and games in the garden until late in the night until we fell asleep on top of eachother only to be awoken few hours later by the smell of coffee pushing through our key holes. i filmed, as i always do, and here’s the result! the song is intro by m83.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *