rom ved havet.

1951-edward-hopper-rooms-by-the-sea-chambre-au-bord-de-la-mer-hst-737x1016-cmdet første eg skal gjera når eg kjem tilbake til london er å ta tuben inn til green park, spasera til RA for å gå på hopper-utstillinga. i mellomtida les eg frode grytten si bok rom ved havet, rom ved byen på nytt.

*translation:
i can’t wait to see the hopper show at the RA. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Åh, jeg er veldig glad i Hopper! Så fargerikt og naivistisk og uttrykksfullt, så tilsynelatende dagligdags med skjulte dybder og mystiske detaljer… Blir så glad og fascinert! Jeg så Hopper-utstillingen i Paris i fjor, og den var praktfull. Håper du blir like fornøyd med London-utgaven!
    (Dessuten håper jeg at du har hatt en strålende sommer så langt! Nå begynner jeg å lande igjen etter en lang og begivenhetsrik ferie, og hverdagslivet kommer tilbake litt etter litt – så nå ser jeg frem til å finne igjen bloggleserutinen min, og glede meg over sensommeren og høsten sammen med deg!)

    • no, you’re not mistaken! a friend of mine updated me on it yesterday. i’m bummed! but, i still do love edward hopper (and the norwegian book i mentioned), so i just let it be. :)

      • i’m bummed too:( i’m going to london next week so i was thrilled about the timing but alas no edward… (also, i’ve been wanting to read the book for a while now. i’m even thinking of translating it but i must check with my publisher first.)