sunnfjord.

..............

forrige veke tilbrakte me mesteparten av tida i sunnfjord. første stopp på lista var åmot operagard, der me skal gifta oss neste år(!!!!!!!!!!!!!). me var der for at eg skulle ta bilder, og for å oppleva den sunnfjordske gjestfriheten.  me vart så godt tatt vare på, og eg tok like mange bilder som eg gjer i eit vanlig bryllup medan me var der. dagen etter kom jørgen (kjæresten til janne) for å henta oss, og tok oss med langt opp i fjellsida for å sjå på det gamle bruket som familien til janne nyleg har kjøpt. det var så sjukt fint der, me sat i fjellsida og drakk kaffe og peika utover fjell og fjord og bekk og bruk. på kvelden kom me til førde, der fredrik sin årlege bursdagsfestival tok stad. så mange fine folk som kom, me var vakne til det var morgon og eg har per akkurat no det største blåmerket på kneet nokonsinne. eg filma mest, så meir om det seinare. åh, det er ganske fint dette fylket.

*translation:
last week we spent most of our time in sunnfjord (a part of sogn & fjordane). our first stop was åmot operagard, where we’re getting married next summer. we were there because i was shooting, and to experience the sunnfjord hospitality. they really took care of us, and i took so many pictures. the day after, we were picked up by jørgen and taken to see the little farm in the hillside that janne’s family (janne is jørgen’s girlfriend) have just bought. it was so beautiful, we sat in the hillside and drank coffee and pointed at mountains and fjords and creeks and the farm. in the evening we arrived in førde, where fredrik’s annual birthday festival was taking place. so many lovely people, we stayed up until morning and right now i have the biggest bruise i have ever had on my left knee. i mostly filmed, so more about that later. oh, this country is pretty gorgeous.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *