sweet summer days.

summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.summer.dagane berre forsvinn inn i små og store prosjekt, værmeldingen og kjøkkenhagen, eg blir glad kvar morgon når eg vaknar her og det er alltid nokon som vil spela badminton, faktisk spelte eg og jostein badminton til det vart for mørkt til å sjå ballen i går kveld. etterpå la me oss i graset og lot myggen stikka oss. i morgon reiser me vekk for nokre dagar for både jobb og fest, det er verkeleg noko heilt eige med sommar i sogn og fjordane.

*translation:
the days go by so fast into small and big projects, checking the weather report and the vegetable garden. i’m happy when i wake up every day and there is always someone to play badminton with. actually, j and i played badminton last night until it got too dark to even see the ball, at which point we laid down in the grass and let the mosquitos bite us. tomorrow we are going away for a few days for work and play. summers here are really something else.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *