sommarlista.

dining room corner
foto.

om to veker tar eg sommarferie! tre veker skal eg ha til å eta jordbær og spela musikk frå telefonen min i hagen i lærdal. eg gler meg til…

eta / maiskolber og is
drikka  / iskaffi og ein margarita eller to
bli betre på  / badminton
læra  / å fiksa sykkel
prøva  / å eta raud fisk, sjølv om eg sikkert framleis ikkje likar det
spela  / kort (idiot, ti-ni og kanin)
ferdiggjera  / skjørtet eg har begynt på
lesa  / wuthering heights og den nye til murakami
hugsa  / å legga meg i tide, så eg kan stå opp med lyset
bæra  / stripegenser og prikkeskjørt
baka  / kladdkaka, perfekt med jordbær og vaniljeis
jobba  / ingenting
reisa  / til førde og fjærland og ingenting meir
ønska  / at det blir 20 grader og bris heile sommaren

*translation:
a wee summer list. what are your goals for this summer?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Hm, svårt. Jag har inte gjort någon riktig lista, men det jag kommer på nu är:

  * bada massor i havet
  * läsa minst 5 böcker
  * lyckas med balkongodling av luktärt och indiankrasse
  * testa nya restauranger
  * laga nya recept och fylla frysen med hemmagjord basmat till höstens matlådor
  * plocka svamp

 • Herleg innlegg! I sommar skal eg ete masse god mat, kose meg på leir og festival, samt Norway cup. Eg skal tilbringe tid heime på familiegarden saman med venner og familie. I tillegg vil eg gjerne fotografere mykje og berre ha det supert rett og slett!

 • Måla den gamla stugan hos mina föräldrar. Åka på loppis och köpa saker till samma stuga för att sakta men säkert göra den mer till vårt eget sommarhem. Lära min älskade köra bil.

 • Yay! Sommerplaner! Jeg skal til Skottland, og så skal jeg på hyttetur og på telttur, og så skal jeg drikke masse rosévin og spise masse bringebær og bruke sommerkjoler og sitte på takterrassen til langt på natt. Jeg er for øvrig i gang med alt sammen, men tenk at sommeren nettopp har begynte! Dette blir så bra!

 • Jeg skal ingenting, men jeg vil mye. Jeg vil løpe mye i skogen, med fokus på godfølelsen. Jeg vil si mye ja. Og jeg vil slappe mye av, med en is i hver hånd (neida, for det blir fort litt kliss, men en is i hånden og med grillmat på grillen, da).

 • Oh lists! I love lists! My goals for this summer are:
  – explore the spanish culture even more, I want to pretend I’m in the film Vicky, Christina Barcelona
  – teach my boyfriend how to ride a bike
  – ride our bikes in the mountains
  – go or a roadtrip
  – learn a few new recepies
  – be happy