bouquet.

3 weddings - dustjacket attic

 

om natta, dei små sekunda før eg sovnar fantaserar eg om brudebuketten min. tenkjer at den skal anten vera så stor som eit fang eller liten med stilkane i gråpapir. akkurat no er favorittane anemone, eukalyptus, peonar og ranunklar. ser for meg å gå i blomsterhandelen og læra namna på blomar, bli venner med floristen og kjøpa silkebånd med glitter eller kanskje svart fløyel å knyta rundt. og om eg zoomar litt ut, der i tankane, ser eg store raude krøller og megasvære smil.

foto: 1: elizabeth messina. 2: nicole franzen. 3: megan robinson.  4: leo patrone.

*translation:
fantasizing about wedding flowers before i go to bed at night. i want it to be really big or really tiny. maybe with some black velvet or some glittery thread around the stems. and if i zoom out, in my thoughts, i see big curls and big big smiles.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *