an awesome idea for a wedding present.

saturday!

no er det jo bryllupssesong, hurra! eg skal fotografera mange bryllup i år, og gler meg så mykje. uheldigvis skal eg ikkje vera gjest i eit einaste eit, men om eg skulle det så skulle eg ha gitt vekk ei slik korg! fylt til randen av alt godt i verda: snacks, ost, kjeks, champagne, bær, eit piknikteppe, champagneglas i plast og dyr lakris. via/foto: elsa billgren.

*translation:
it’s wedding season, yay! i’m photographing lots of weddings this year, but attending none as a guest. but if i were, i would gift a basket like this! filled with everything good: snacks, cheese, champagne, berries, a picnic rug, plastic champagne glasses and expensive liquorice. via/foto: elsa billgren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *