thursday 1:1

Untitled
torsdag var eg i eit sånt merkelig humør. ein blanding av at eg var både lat og rastlaus, så eg fekk ikkje gjort noko som helst jobbrelatert den dagen. ein kan óg verkeleg merka at det snart er sommarferie, for mailinnboksen er heilt stille.

Untitled
så istaden la eg eyeliner.

Untitled
vaska klede.

Untitled
ryddasoverommet.

Untitled
vatna plantene (jostein syns eg er så rar fordi eg respekterer plantene sine preferansar og seier sånt som “den likar å bli vatna slik”)

Untitled
handla mat.

Untitled
og vaska på toppen av skapet der det var ganske skittent. og det var min veldig uinteressante torsdag!

*translation:
my thursday was such a strange day, i was in a weird mood, a mix between restlessness and lazyness, which really ment housework was the only work i got done that day. i did laundry, watered plants, cleaned the top of cupboards and went grocery shopping. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *