mascarpone.

1605-5183
åh, mascarpone! denne digge italienske kremosten som gjer enkle scones til ein drøm! spesielt bra er det å kunna laga det om ein bur i bygde-noreg og kanskje ikkje har tilgang på sånt (veit akkurat korleis det er). oppskrift kan de finna her!

*translation:
recipe for mascarpone, in norwegian.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I love your sofa that you posted a picture one for a couple of days ago. Where is it from? Thanks in advance and for all the feeling good pictures! You are by far, my new blogcrush!

  • Hei og takk for oppskrift. Det som “blir igjen” etter avrenninga i oppskrifta kan kastast, slik du skriv, men aller helst brukast som væske i pannekaker eller kaker eller i brøddeigen. Synd å kasta så god ingrediens, synes eg.

    Tusen takk for nydelig blogg!

  • åh, er så glad for alle de fine og inspirerende oppskriftene dine, tusen takk! men stemmer det at de litt eldre oppskriftene dine på økologisk.no har blitt sletta, eller er det bare jeg som er dårlig til å leite? skulle lage den vidunderlige granolaen din igjen, men kunne ikke finne oppskriften noe sted.. kunne du eventuelt posta ny link til den / maila meg oppskriften? da hadde jeg blitt utrolig glad :)!