#worstday

af692eecf315d7e25113fe88a82b236e9aa583ccdec05d8907db79666dc4f911baksida av frilansmedaljen: i dag har eg sett 14 episodar the office, jobba frå pysjen i 9 timar, ete fire eggeglas med m&m’s, vore alvorlig irritert på kundeservice og tørka tårer medan eg sletta og sletta og sletta. etter eit spam-angrep var bloggen min nemlig off the air heile dagen i dag, og eg måtte manuelt sletta 100.000 kommentarar og tilhøyrande metadata. no er bloggen endelig oppe igjen, men eg er totalt utslitt og har ingenting å gi, vil berre tappa meg eit bad og sovna i det varme vatnet. også kryssar eg fingrane for at de har hatt ein mykje betre fredag enn meg. <3

 

 

*translation:
the worst part of being a freelancer is having to deal with everything yourself when things don’t go as planned. today, i have watched 14 episodes of the office, worked from my pyjamas for 9 hours, eaten four egg cups of m&m’s, been pissed off at customer service folk and wiped my face of tears whilst deleting deleting deleting. after a spam attack, my blog was taken off the air, and i had to manually delete 100.000 comments and their metadata. it’s finally back up, but i’m exhausted with nothing to give, i just want to pour myself a big bath and fall asleep in the warm water. crossing my fingers your fridays were much better. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *