little things i bought in paris.

things i bought in paris.
eg elskar å sjå kva andre folk har kjøpt på ferie, så her er ei lita oversikt over mine småfunn frå paris. to vintage prikkeskjørt fekk bli med heim, eit svart og eit blått. prikkegenseren er ein marinegenser med båthals, den beste typen, og veldig mjuk. den store runde kvite saken er eit gryteunderlag i smijern som me fekk kjøpa for fem euro. den er så fin og tung.

things i bought in paris.eg kjøpte fine bøker av sheila heti, vladimir nabokov og ei ny catcher in the rye fordi mi gamle har forsvunne. blomster-sugerør (får aldri nok), ein gylden melonballar, fine teipar, eyeliner frå sephora (min favoritt) og nederst litt hårpynt.

things i bought in paris.
desse sjukt fine flisene kjøpte me på marknad, han som solgte dei var så kry for å kunne snakka engelsk og fortalte masse om kvar dei kom frå, litt som å kjøpa ein hund med stamtre. så kjøpte me tre forskjellige tear frå mariage freres: birthday tea, yuzu temple og orange d’amere.

*translation:
these are my paris purchases! polkadot skirts (one black, one blue), a striped boat neck shirt, some great books, floral straws and patterned tape, a golden melon baller, my favorite eyeliner from sephora, a cast iron round thing to put pans on. two beautiful tiles (the guy who sold them to me was so eager to speak english and told me their life story, so sweet). we also got three different kinds of tea from mariage freres: birthday tea, yuzu temple and orange d’amere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *