stripe sunday.

stripes.stripes.

me har verdens roligaste helg kun sør for elva. i går gjekk me til peckham og tilbake, hang i parken, las, prøvde ut ny steikepanne, åt lasagne og sovna til krim. i dag skal me på sein brunsj med venner i bermondsey og har ingen planar utanom. å, så fint!

topp tre finaste med mi helg så langt:
– å få inn litt matjobb som er gøy, ein drink her og eit pålegg der. så bra jobb.
– sitta i parken med jostein, mariell og maja og eta liten piknik.
– jostein sin hud som har lukta sol konstant.

kan ikkje de skriva kva som har vore det finaste med helga dykkar her under?

*translation:
we are spending our weekend very relaxed and only south of the river. yesterday, we walked to peckham and bak, hung out in the park, read, tried our new frying pan, ate lasagne and fell asleep to a crime show. today, we are doing late brunch with friends in bermondsey and other than that: wide open. my top three things about this weekend so far: – getting some fun work done: making a drink here and a spread there. i love my job. – hanging out in the park with jostein, mariell and maja with a small picnic. – j’s skin has smelled like sun. constantly. what’s been the best thing about your weekend?

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så koselig å se deg smile med tennene, ekte og fint!

  Mine fineste helgeting:
  Troll i eske på Cinemateket i kveld. Passe schæferhund. Se den frikeløpe ti runder på rappen i parken.

 • Det fineste med denne helgen er at vi har hatt to små barnebarn (2 og 5) år på besøk siden fredag. Det er litt slitsomt, men du verden så hyggelig.

 • Dere er så fine sammen! Det fineste med helga mi var å sovne tidlig med kjæresten min, sitte i sola og lese bok, og å lage kake, for så å banke på dørene til intetanende romkamerater med rykende varme kakestykker på fine fat.

 • Den planlagte turen med min bestevenninne opp til Sognsvann på lørdag. Det var så mye folk der, så vi dro på Astrup Fearnley før vi avsluttet dagen med Bulmers i bakgården hennes på Majorstua i stedet. Impulslørdag er best!

 • Solstråler både i bokstavelig og overført betydning har vært helgens højdare her. Å kjenne sola varme og se blomster, trær og gress våkne til liv sammen med to små jenter, og å høre sangfuglene såvidt gjennom barnelatter og hvin av glede. Mammahjertet har så godt av disse stundene!

 • jeg og han spiste middag på en fænsi restaurant på fredag. og bare fordi det var fredag bestilte jeg for første gang et glass vin til maten. jeg hadde egentlig ikke råd, men jeg hadde så lyst, og tenkte yolo veldig stille og hemmelig.

 • min fire år gamle nevø sa at jeg var hans beste venn. jeg er 24. sol og venniner som kan snakke i evigheter om samfunnet vårt og hvordan vi kan gjøre det bedre gjennom det vi skal jobbe med når vi er ferdige med studiene. kjisje? perhaps. fint? ja. (jeg har verdens kuleste venner som setterord ut i praksis, nemlig)

 • De er fine i striper! : )

  Denne helga har eg har ete is og sett seriar på Netflix, og vore i selskap hjå morfaren min og ete gul kake. Også har eg kjøpt Nancy Drew-bøker, og tetta nokre hull i bokhylla mi.

 • – å feire bursdag, og være omgitt av drøyt flotte, kjærlige folk. jeg smilte som en idiot hele dagen/natta.
  – å være dødsens rolig.

 • Fineste med helgen er at det er første helgen i ny leilighet på Grønland!! IIk, flytta ut for første gang! Det har vært sol, jeg har sykla og løpt i sentrum og jeg har laga meg egen mat! Blåbærsyltetøy, blåbærsmoothie og første middagen :))

 • Jeg har jobbet hele helgen, men det har hendt fine ting allikevel. For eksempel var det en liten jente og en liten gutt som var på date hos oss. De var kanskje syv år gamle, og faren til gutten leverte dem og fortalte at de kunne velge hva de ville fra menyen og så kom han og betalte senere. De spiste pølse med pommes frites og en fiskesuppe. Ellers var det en liten treåring som betalte meg fem kroner for maten sin og fortalte meg at jeg var verdens snilleste jente.

 • Åååh, dere er så fine<3 blir glad av å se på bildene:) Det fine med helga mi er at jeg har blitt bedre etter ei uke med matforgiftning, og at fine venner har tatt seg tid til å komme innom på besøk for å gjøre dagene mine litt bedre:) og at huseiger kommer ned med kake etter endt bursdagsfeiring i etasjen over:))

 • men så uforskammet fine dere er!! venstre bilde er til å dåne av, ser ut som dere akkurat har blitt kjærester og er styrtforelsket. dere virker å være flinke til å ta vare på de små forelskelsene.

  det beste med helgen min var att jeg var glad, tilfreds, lykkelig uten grunn – for første gang på lenge (uten grunn). digg

  • eg saknar veldig det å køyra i bil når eg er i london, saknar å lena hovudet mot ruta og styra musikken og ha bil-snacks og stoppa for å kjøpa is og ta bilder. så fint.

 • Drikke bringebærøl med den fineste på femårsdagen vår. Se på kronbladene til kirsebærblomstene danne virvelvinder i lufta. Dele hemmeligheter med beste jentene på lørdagskvelden.

 • Så fine de er! Eg hadde ein stressande jobbehelg på sjukehuset, men var veldig fint å få skryt frå overordnade for bra jobbing etter at det hadde kokt som mest :)

  • så fint med skryt! eg skulle nokon dagar ønska eg óg hadde ein sjef som kunne sei “så kjapp du var med den fakturaen, mariell! verkeleg superbra.” og gi meg ein kopp kaffe for det harde arbeidet.

 • I helga satt jeg vedsidenav ei 11 år gammel jente som aldri hadde flydd før. Hennes reaksjon på at hun kunne kjenne at vi kjørte fort før vi letta og hvordan det kjentes ut når vi svinga i lufta var det beste med min helg.

  • oi, så fint. tenkjer av og til på det, eg óg, når me glir over skyene, kor rart det er å ta noko sånt for gitt. også blir eg betatt av skyene igjen, av fjelltoppane og formane som kystlinjene lagar.

 • Noko av det finaste som skjedde i helga vart min første jobbhelg nokonsinne i min nye jobb! Det vart litt tidleg å vakne i ei helg, men kjekt uansett. Det å bli bedre kjend med dei eg jobbar med – det er også utruleg kjekt! :D