back in london.

paris.

no er me tilbake i london, med kofferten full av nye prikkar og striper, fine bøker og ting i gull, blomstersugerør, fliser, chevre og comté, og såklart eit kamera heilt stappfult av bilder. har hatt ein så fantastisk fin ferie, og rakk å sakna london akkurat nok til at det var ein fryd å setta seg på toget i går. dette er det siste bildet eg tok før me reiste i går, karamellhus, før me gjekk og stilte oss i kø (!) for å kjøpa baguette. den var flat som ei pannekake når me kom fram til leiligheten i london, me åt den som ostesmørbrød og det var den beste baguetten eg har smakt. no skal eg ta eit langt bad, prøva å få sous le ciel de paris ut av hjerna, redigera hundrevis av bilder også, i kveld: ratatouille med chevre-toast. det blir nok ein bra dag.

 

 

*translation:
we are back in london, with our suitcase full of polka dots and stripes, nice books and golden things, floral straws and tiles, chevre and comté, and a camera full of pictures. i’ve had such a lovely holiday, i even had time to miss london enough for it to be a treat getting on the train last night. this is the last photo i took before we left, a pastel house, before getting in line (!) to buy a baguette. we ate it as a grilled cheese sandwich when we got home and it was the best baguette ever. now, i’m off to take a long bath, try and get sous le ciel de paris out of my head, edit hundreds of pictures and then, tonight: ratatouille with chevre on toast. i think it will be a good day.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *