easter daze.

Untitled

oi, her har det vore litt stille! uheldigvis ikkje fordi eg har vore påskelat, men ganske travel med dåpsfeiring og mykje sosial aktivitet. her er nokon andredagstankar:

har gløymt kameraladaren min i london, og får ikkje tatt eit einaste kamerabilde før  i morgon (fine venner i oslo som spring på fotobutikkar for å handla for meg når eg har vore så dum i pakkingen)=så kjedelig. vil jo ta bilder og er så sugen på å filma litt. skal grava fram hasselbladkameraet og ta nokre bilder med film i dag.  lurer på om eg skal ta eit sykurs i sommar og læra meg på ordentlig å sy klede. elskar symaskina, men er ikkje så veldig flink enda. kanskje på denne fine sykaféen i clapham.  gler meg sånn til i morgon, da skal eg først ta bilder av fin forfattarperson i oslo også flyr me til paris for å feira bursdag (onsdag) og såklart kosa oss masse! noko som er magisk fint: jostein+nevøbebis. enda bedre: jostein i bunad+nevøbebis i dåpskjole.

håpar de har hatt fine påskehelger rundtom i det lange land og andre stader!

*translation:
hope you have all had wonderful easter weekends! tomorrow, we leave for paris to celebrate my birthday and have a liiiiittle time off.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *