the weekend.

Untitled
forrige helg starta med denne herlege saken i postkassa, min nye topp! kjøper så sjeldan klede at eg blir heilt oppspilt.

weekend.
også litt blomsterstell. sidan eg tok dette bildet har dei blomstra!

weekend.
og me åt frukost: heimelaga frukostblanding med oversøt banan.

UntitledUntitled
laurdag reiste me på lunsj hos dei som eig leiligheten me bur i, så sjukt fine folk at fy. me leika med sønnen deira som er eitt år med smilehol, og såg på huset som er så fint så fint.

UntitledUntitled
på kvelden kom veera. me snakka om familie og norge og finland og eg bakte foccacia som vart så god. her ser den flat ut, i omnen vart den superstor.

weekend.
søndag reiste me til west hampstead for å henga med cait. me snakka som vanleg i timesvis om alt nytt me hadde sett på tv/kino/internett/museum.

weekend.weekend.
etterpå åt me sjukt god pizza over diskusjonar om familie og kjærleik, også tok me toget heim!

*translation:
my weekend was filled with: a new sweater, cuddling my geraniums, eating breakfast, having lunch with our landlords in their beautiful house, having veera over for whiskey and foccacia, and on sunday going to see cait to talk about anything and everything, as per usual.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • :)

    dette er min andre kommentar her inne hos deg, på tross av at jeg leser den hver gang det dukker opp et nytt innlegg jeg blir minnet om på bloglovin.. men det skal sies at jeg har smilt 83203802 ganger “med” deg, blitt 389280 ganger inspirert på så mange ulike måter. jeg merker din dype lidenskap i hva du skriver, deler – og spesielt i hvordan du ærer det kvinnelige, det vakre i alle kvinner, i vår feminitiet.

    i møte med din lidenskap, vekkes min lidenskapi livet; som uttrykkes spesielt i dans(for tiden salsa), fotografi, skriving, yoga, spiritualitet og i samtale med andre inspirerende sjeler.

    sender et smil! et highfive! og en klem!

  • Vet du hva jeg liker veldig godt med bloggen din? At du ofte (alltid?) skriver om ting i etterkant. Det får meg til å føle at du virkelig er tilstede i det som skjer rundt deg og at du ikke er så opptatt av å fortelle om alt med en gang :)