sunday in the sun.

UntitledUntitledUntitled

søndag var det tusen grader ute, ihvertfall 18. me gjekk på kafé, drakk kvar vår flat white på uteservering og etterpå, på veg heim, måtte me stoppa og setta oss i parken. med skjerfet mitt som piknikteppe, min beste person med hovudet i fanget mitt og ei saftig blodappelsin på deling.

*translation:
on sunday, it was a thousand degrees outside, or at least 18. we went to a café, had flat whites outside and on our way home we just had to sit down in the park. with my scarf as a picnic rug, my favorite person with his head in my lap and a juicy blood orange to share.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hei! Jeg følger deg på bloglovin og de siste ukene har kun bildene dine kommet opp, ikke tekst/kommentarfelt. Dette skjer bare med din blogg, så det er jo litt rart..

    Ellers vil jeg bare si at dette er den beste norske bloggen jeg vet om! :) Stå på videre!

    • hei, sofie! du brukar chrome? det er eit problem med pluginen eg brukar og den siste versjonen av chrome. google har sagt at dei veit kva problemet er og at dei skal fiksa det til neste versjon.

      takk!