thursday.

thursday.
min torsdag starta med husarbeid. eg vatna planter i vasken, dette er mine første planter eg har klart å holda i live så lenge, snart eitt år. elskar dei for alt dei symboliserar.

thursday.thursday.
så vaska eg opp (kor mykje bedre er det å ta oppvasken når porselenet er fint?), redde opp seng og bretta handkle. sånt ein frilansar kan gjera før klokka 11.

thursday.thursday.
eg gjorde meg klar over ein episode girls og gjekk ut på kvardagsdate med jostein.

thursday.thursday.
me reiste inn til borough og drakk fantastisk kaffe medan me snakka boksnakk.

thursday.
så reiste jostein til shoreditch for å ha litt åleinedag medan eg vandra rundt omkring på marknaden og plukka opp sånt me trong til heimen.

thursday.thursday.thursday.
så fin marknad.

thursday.thursday.
heime pakka eg ut: økologiske fregne-egg med fjør, ananas, trøffelolje og salami.

thursday.
eg åt lunsj i sola åleine.

thursday.thursday.
med fin utsikt.

thursday.
eg tørka så støv av alle porselenshundar og skapet.

thursday.
og jobba i tusen timar til jostein kom heim og jobba, han óg.

thursday.
me jobba til altfor seint, til det var for seint å eta fornuftig middag. så istaden åt me pasta med purre og mozzarella.

så fin torsdag, er så glad for å vera over kneika og at eg har det bedre. og no er det jo vår! <3

*translation:
on thursday, i did a lot of house work and got ready to go out for an everydaydate with j. we went to borough to have coffee and talk about our new book. then j walked to shoreditch to have an alone-day, and i walked around the market to pick up some stuff. i then went home, unpacked my purchases (organic freckled eggs with a feather, enormous pineapple, truffle oil and salami). i then ate lunch in the sun alone, with a pretty tulip view. i dusted my porcelain dogs, and went on to work work work until j came home and we continued working until it was too late to have a sensible dinner. instead, we had pasta with leek and mozzarella. such a nice thursday, i’m so happy to be feeling better. and now, it’s spring!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *