tv: bored to death.

btd

den siste veka har eg sett så mange episodar av denne serien, bored to death med jason schwartzman. den handlar om ein forfattar, jonathan ames, som slit med andreboka og når han blir dumpa av kjærasten (fordi han røyker for mykje hasj og drikk for mykje kvitvin) blir han inspirert til å legga ut ein annonse på craigslist der han utgir seg for å vera ein privatdetektiv. så morsom og fin og spesiell serie.

*translation:
the past week i’ve been really getting into bored to death with jason schwartzman. it’s about an author, jonathan ames, who is trying to write his second book. when he gets dumped by his girlfriend (for smoking too much pot and drinking too much white wine) he gets inspired to put an ad up on craigslist saying he’s a private detective. so funny and quirky.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *