weekend!

Untitled

det er laurdag! eg har kreppa hår etter å ha sove med fletter heile natta, og eg har desse konkrete planane for dagen: 1. sjå på tv medan eg sminkar meg. 2. kjøpa tulipanar. 3. baka bollar til fastelavn. 4. jobba bittelitt på nokre bloggdesign og ein tekst. 5. spela kort med jostein. 6. begynna å lesa på vår nye bokklubb-bok; wuthering heights! så godt å berre få kvila og ta ting så rolig som det berre går. håpar de har rolige fine morsomme brettspel- eller ølhelger. <3

 

 

*translation:
it’s saturday! my hair is wavy from sleeping in braids last night, and i have these plans for the day: 1. watch tv whilst applying makeup. 2. buy tulips. 3. bake buns. 4. work a little on some web design and a text i’m writing. 5. play cards with jostein. 6. begin reading the new book club book; wuthering heights! so great to rest and take things as calmly as one can. i hope you have calm lovely funny board game or beer based weekends. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *