saturday with cherry blossoms and carrie.

sat.
laurdag tok me toget austover, der trea blomstrar allereie. me skulle nemlig møta carrie for laurdagsfint!

sat.
eg åt ein fiskeburger.

sat.sat.
tok bilder av fint lys medan me strolla rundtomkring.

sat.
og fleire tre.

sat.sat.sat.
me åt kaker, drakk kaffe og te og tok bilder av alt. så herlig å henga med medbloggarar, snakka om internett og media og kundar og ta bilder av alt før me et det.

sat.sat.sat.
eg kjøpte blomar på broadway market medan carrie viste jostein morsomme videoar på instagram. etter det gjekk me langt, og carrie tok ein buss for å gå på kino med sin kjærleik medan me reiste heim for laurdagskveld.

sat.
eg laga epic pastasalat som me åt med ciabatta og true detective. og det var den laurdagen!

*translation:
on saturday, we took the train east, where the trees are already blossoming, we were hanging out with carrie! i ate a fish burger and took pictures of pretty light as we strolled around, and some more trees too. we had cake, coffee and tea and took pictures of everything. so lovely hanging out with bloggers, talking about the internet and media and not eating something until we’re damn sure we have it documented four different ways. i bought flowers at broadway market whilst carrie showed jostein something funny on instagram. after that we walked far, carrie got on a bus to go see a movie with her love and we went home for our saturday evening. i made an amazing pasta salad that we had with ciabatta and true detective. that was our saturday! (with the entire thing translated for you, carrie)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *