an unpublished end of january.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

akkurat no er me i oslo, heng litt med familie før me reiser tilbake til london i morgon. har hatt det vondt og fint, som det skal vera når nokon går bort. snart kjem bloggen tilbake til normalt, det lovar eg. i mellomtida, her er nokre upubliserte rammer frå januar månad. vintageshopping, fastelavnsbollar, makronar i ein pose, nye sko, jostein i bakgården, mykje non-stop i eggeglas og huset til bestemor.

*translation:
we are in oslo, hanging out with family before going back to london tomorrow. it’s been difficult and lovely, like it’s supposed to be when someone passes away. soon, this blog will resume to normal. promise. in the meantime, here are some unpublished frames from january. vintage shopping, scandi semlor, macarons, new shoes, jostein through our window, a lot of non stop in egg cups and my (other) grandmother’s house.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *