did you have a brain tumor for breakfast?

did you have a brain tumor for breakfast?
noko som hjelper når hjartet er grått og trist, er å sjå på halvgode filmar. denne, som heiter heathers, såg eg på søndag, i senga, med ein pakke peanut butter cups, og den var akkurat det eg trengte. ein high school-film frå seint åttital med winona ryder, der ho, saman med sin nye flamme, bestemmer seg for å ta livet av dei andre populære på skulen. perfekt søndag-i-senga-film!

ps: tusen takk for all kjærleik og omtanke de har sendt min veg, det har gjort meg så godt og eg er så takksam. <3

did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?

 

 

*translation:
i saw this late 80’s high school film on sunday, heathers. it’s about a popular girl who decides, with her crazy new boyfriend, to kill the popular kids in school. good for sundays in bed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *