did you have a brain tumor for breakfast?

did you have a brain tumor for breakfast?
noko som hjelper når hjartet er grått og trist, er å sjå på halvgode filmar. denne, som heiter heathers, såg eg på søndag, i senga, med ein pakke peanut butter cups, og den var akkurat det eg trengte. ein high school-film frå seint åttital med winona ryder, der ho, saman med sin nye flamme, bestemmer seg for å ta livet av dei andre populære på skulen. perfekt søndag-i-senga-film!

ps: tusen takk for all kjærleik og omtanke de har sendt min veg, det har gjort meg så godt og eg er så takksam. <3

did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?did you have a brain tumor for breakfast?

 

 

*translation:
i saw this late 80’s high school film on sunday, heathers. it’s about a popular girl who decides, with her crazy new boyfriend, to kill the popular kids in school. good for sundays in bed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *