marimekko.

marimekko,

sidan eg går meir og meir med skjørt, er det viktig å få investert nokre fine toppar i repertoiret. denne kjøpte eg på marimekko i st. christopher’s place (rett ved bond street stasjon) i helga. den er mjuk og i god kvalitet og eg elskar prikkar. no tenkte eg berre å få meg eit svart skjørt som får meg til å føla meg som ei kontordame på 50-talet, også er eg fornøgd med shoppingen for i vinter.

 

*translation:
since i’m turning into more of a skirt person (more than dresses, that is), i needed to invest in some pretty tops. i bought this at marimekko in st. christopher’s place (right by bond street station) this weekend. it’s soft and good quality and i do love them polka dots. now, i need to get a black skirt that makes me feel like a 50’s secretary, and i’ll be happy with my winter shopping.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *