friday.


på fredag vakna me opp og hadde ferskpressa juice, eggerøre og te til frukost. me hadde nemlig ein travel dag planlagt!først tok eg jostein med til leadenhall market, som er ein supervakker innandørs marknad som dei filma inn delar av harry potter i.
så reiste me vidare, til temple, der alt er litt vakrare enn resten av london.
fine store hus og krokete tre og kyrkjer.

følast som å vera i poirot.me gjekk rundt omkring der i evighet, tok omvegar og kom tilbake til plassar me allereie hadde sett.
så vart me svoltne og lunsja med pirogar og ein delt kirsebærcroissant etterpå.


så gjekk me til covent garden, snoka i butikkar og gjorde notatar for guide-oppdateringar. så gjekk me heim og klokka var enda tidlig (elskar når det skjer).

 

*translation:
my friday looked like this. we went to leadenhall market and temple and walked around covent garden making notes for my new guide.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • i’ve been wondering, what kind of lens(es) do you have for your camera? like for example, what did you use to shoot these photos?

 • Hei, jeg skal til London nå i helgen, med barnevogn og en liten bebbis på fire måneder. Har du noen insider tips til hva vi bør få med oss? tenker babyvennlige ting, vi skal bo i paddington.

  • hei, charlotte! eg ville ha gått i kew gardens og sett på dei fine plantene, gått på borough market eller columbia road flower market og håpt på fint nok vær til å sitta ute og eta frukost på modern pantry. kos deg masse!

 • I love your blog. I’ve been scrolling through several pages. It’s just a wonderfull place for me.
  Gorgeous photographs, smiles, nice food and recipes, and you have such an eye for beauty! <3

 • Temple er et fantastisk ommråde! Deler av det er stengt i helgene, men som regel er alt åpent på hverdager (da jeg først begynte å studere i nærheten var jeg alltid så stressa for å havne et sted der bare advokatene fikk lov til å være.) Det er spesielt et flott kvartal der “alle” kostymedramaene blir filmet. Det er gøy at det brukes så mye til filming, men også litt ødeleggende for desto oftere det brukes desto vanskeligere er det å tro at handlingen faktisk foregår der den er satt; feks i den nyeste sesongen av Downton Abbey der alle (bokstavelig talt) London-scenene filmes i samme gate…

 • Så utrolig fine bilder! Skulle ønske jeg hadde hatt tid til en tur til London. Da ville jeg besøkt alle stedene der~ Og spesielt det stedet hvor deler Harry Potter var spilt inn. :)

 • Før las eg rosabloggar. Eg er ikkje rosa-blogg-typen i det heile, men så fann eg ikkje så mykje anna å lese av bloggar, og tenkte det var lett å halde seg til dei mest populære. No les eg bloggen din, og no lukkar eg aldri nettlesaren med dårleg sjølvtillit eller fortviling over kor dårleg livet mitt er. Når eg les bloggen din ser eg så mykje stort i alt det vesle: i ein kaffikopp om morgonen, i ein rusletur som resulterer i vakre bilete, i haustlauv, i romantiske kyss på hjørnet, i ei gleda over å lese ei bok.
  Og eg kjenner meg så rik! For nett slik er livet mitt òg, om eg berre stoggar opp og tenkjer meg om. For bloggen din får meg til å tenkje meg om. Og slik du skildrar kjærleik, er nett slik eg opplever at eg og kjærasten min sin kjærleik er: trass i nokre teite dagar og stunder, så mykje meir rikt på kyss, samtalar og varme blikk.

  Så TAKK for at du har nett ein slik blogg og at du deler livet ditt så mykje som du gjer. Du skal vite eg set pris på det!

 • Det er så fint i Temple! Jeg har aldri vært på Leadenhall Market, men det må jeg jo gjøre noe med neste gang jeg er i London. Nå fikk jeg forresten så lyst på en pirog at jeg tror jeg må endre lunsjplanene for dagen!